It dosen't matter if I cry..

ja, vad ska man säga, finns inga ord. för mina ord är slut, hela jag är just nu så jävla tom inombords.
vet ingenting, jag är trött på att livet sviker, hela tiden, jag trött på att tänka tillbaka, och jag är så fruktansvärt trött på att bara se saker jag inte borde, som inte ens existerar. i mitt huvud, i min kropp existerar det exakt hela tiden. jag blir så rädd, nästan fruktansvärt rädd för mig själv. gång på gång sitter man och tänker att man kanske ska sälja sin själ till djävulen, men det har jag redan en gång gjort, det är det västa som finns, för det äter upp en inifrån, tankarna blir bara fler då, blir så mkt mörkare, man ser inget ljus vart man än tittar, det är som att hela jorden är släkt. jag borde inte bry mig, men när folk trycker ner en, försöker få ngn annan att må dåligt, ja då ger man upp, då orkar man inte mer.
jag orkar inte vara den som känner sig minst, sårad, rädd, värdelös och inte älskad någonstans. när ska folk börja se mig för den jag verkligen är? älska mig och bara uppskatta den jessica som jag är nu?
egentligen är det bara en person i hela världen som jag verkligen känt som gör det.
men det spelar väl ingen roll. jag har lärt mig nu, jag är ganska van med att det är just jag som känner såhär, att det är jag som trasig. jag visar det inte, aldrig någonsin kommer jag visa mina smärtor, för dom är hemska.
nu vet jag, jag föddes iaf inte i den här världen för att göra ngn lycklig, utan för att andra blir lyckliga av att såra mig, för jag tar åt mig av minsta lilla.
all min kraft och styrka är som bortblåst, finns inte mkt kvar. nu måste jag leta länge, riktigt länge för att hitta tillbaka, att kunna bli lika stark som förut. jag behöver någons hjälp, jag vill bara skrika, skrika att någon ska hjälpa mig härifrån, men jag orkar inte, har ingen kraft att berätta för någon hur fruktansvärt dåligt jag egentligen mår, varje sekund känner jag mig dum.
jag är så jävla trasig, och jag önskar mig ett liv, utan smärtor, för det här gör ont i hela min kropp och själ...

ey.

igår va jag hemma från skolan, mådde inte så värst bra, hade ont i magen osv, sen va jag på världens dåligaste humör att jag typ hade lust att bara döda någon :) :((
men iaf, sitter i skolan just nu, hade precis so (h'
ska snart ha språååk höhöhö ((: a, blir typ fisk i skolan också, så nu luktar det fisk här HAHAHAHAH :(( inte kul, för fisk är fett </3
och efter skolan åker jag och kampo sötnosboll in till staan och är coola, vi är kung och fosterland (h' <3
och jonnnyyyyy kommmer hem från ekegården idaag, hihihih saknar min pojke så mkt :( men han ska ju åka tillbaka sen igen ;oo och är borta till på söndag, men den här gången får han iaf ha mobilen med sig ;dd saknar jag honom för mkt tar jag min cykel och cyklar till havdhem! (hhhhh'  det är såå fett värt <33
btw, nästa vecka slingar jag mitt hår ännu mera blont, wiewie ska bli massa blond snart (a)
ajaaaaa, är sämst på att skriva blogg HAHAHA, men skriver väl mer sen när jag kommit hem från sstaan :)))

Just living my life!

jag är som vanligt väääldigt off med min blogg, eheh ):
men klockan är iaf 03:10, jag kan inte sova, ingen idé att jag ens försöker för det kommer inte gå iaf, vet inte vad det tagit åt mig alltså, jag har typ blivit way to konstig på senaste tiden? kan knappt äta, inte ens hungrig eller sugen på mat, dricker typ vatten 24/7, fått världens sömnproblem och a, är allmänt störd o:
Angelica har åkt till USA nu, hon är skapligt saknad kan jag lova, och vill verkligen bara att hon ska komma hem.
Lovet har iaf varit gryymt bra, bästa påsklovet någonsin typ, 6/4-09 glömmer vi inte, bästa datumet älskling. sen har jag varit med malin, typ visby nästan varje dag, a typ världens chill lov ;*
imorrn eller idag blire ju haha, iaf a skolan börjar igen, och jag orkar verkligen inte, skoltrött som fan typ och skolan gör mig fruktansvärt deprimerad heh, men får göra det bästa jag kan för jag måste ju :(

egentligen borde jag gå och sova nu en stund innan halv sju när jag egentligen ska upp, men som sagt så kan jag inte ;o


sen är jag fortfarande väldigt ledsen för saker jag gjort, för mina val jag gjort,
men det här känns faktiskt bra nu, mina val känns okej, och jag hoppas det är okej för dom som måste stå ut med dom också. man lever bara en gång och jag tänker ta den chansen att leva nu innan jag förlorar den helt..

nu ska jag faktiskt gå ner och dricka oboy, sen blir det nog faktiskt duschen, sen är klockan förmodligen dags att gå upp iaf. (:

RSS 2.0